Hartelijk welkom op de kwekerspagina

Een korte introductie

U begrijpt dat veel van de soorten nog in ontwikkeling zijn, en daarmee samenhangend ook de registratie van de namen.

Dit betekent dat het uitdrukkelijk niet is toegestaan om beeldmateriaal, in welke vorm dan ook, van deze website te gebruiken / versturen / kopiëren of op andere manier te verspreiden. 

Mocht u vragen hebben dan kunnen de vertegenwoordigers van IGH uw vragen beantwoorden over de beschikbaarheid. 

Striped Beauty cut flower LM Park Amaryllis
[wpdm_package id='1116']

Haal uw voordeel uit onze kennis en ervaring

Teelt technische beslissingen hebben een grote impact op de opbrengst en kwaliteit van uw product en daardoor op de commerciële resultaten.

Iedereen, zelfs ervaren telers staan op een gegeven moment voor uitdagingen! 

Beschikbare assortiment

Wij zetten nieuwe, innovatieve, amaryllis rassen in de markt. Met deze rassen maken we niet alleen milieutechnisch een verschil, maar optimaliseren wij ook de broei- en groei-eigenschappen van de amaryllissen. Verder wordt er in de amaryllis veredeling geselecteerd op productief zijn met plantgoed en natuurlijk leverbare amaryllisbollen.

Vanaf december 2022 hebben wij plantgoed beschikbaar, zowel uit de kas als van het land. Uit de kas zijn eenjarige bollen van tissue culture leverbaar. Van het land zijn eenjarige bollen, meerjarige bollen en klisters leverbaar

Vanaf april / mei 2023 hebben wij tissue culture beschikbaar

De vertegenwoordigers van IGH kunnen u informeren over de beschikbaarheid van de diverse rassen.

In januari 2023 kunt u de nieuwe variëteiten bewonderen in de showkas. U ontvangt hiervoor tijdig een uitnodiging, nu kunnen wij al een eerste impressie geven.